wlado Vloženo 16. leden 2007 Vloženo 16. leden 2007 Prosim,nevie mi niekto poradit?Stale mam problem s centralnym zamykanim,niekedy odomkne len troska a niekedy zase nezamkne,predne dvere.Dik za pomoc Citovat
Jero Vloženo 16. leden 2007 Vloženo 16. leden 2007 Prosim,nevie mi niekto poradit?Stale mam problem s centralnym zamykanim,niekedy odomkne len troska a niekedy zase nezamkne,predne dvere.Dik za pomoc nevim jestli jsou stejne problemy u octavii i u fabii,s tim centralem,,ale mel bys asi lepsi se poptat na foru pro fabky coz?ne zebych ti nechtel poradit... ja mam u Octavie podobnej problem,s tim,ze se mi sem tam nezamknou zadni leve dvere..a delam to tak ze otocim klickem tam a zpatky,tim to zamknu,odemknu a kdyz to jakoby po 2 zamykam,jede to bez problemu...muzes to skusit ..ja uz jsem si na to celkem zvykl Citovat
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. leden 2007 Vloženo 16. leden 2007 mě to před pár měsící občas zlobilo taky, ale srovnalo se to samo. PS: mladší sestřička má svou část fóra Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.