matomm4 Vloženo včera v 14:49 Sdílet Vloženo včera v 14:49 Zdravím, mám Škoda Octavia 3 2014 a nedávno som vymenil pôvodný senzor vlhkosti za dažďový senzor + senzor zotmenia s číslom 5Q0 955 547, taktiež som pridal prepínač svetiel s polohou AUTO a natiahol kábel zo spínača svetiel do BCM. Problém je, že dažďový senzor stále funguje v manuálnom cyklickom režime. Po nakódovaní mi v menu pribudla možnosť zapnutia automatického stierania okien za dažďa ale nič sa nedeje, stierače stále fungujú v manuálnom cyklickom režime. Taktiež ak v menu aktivujem možnosť automatického zapnutia svetiel pri daždi, tak sa nič nedeje, svetlá stále zostanú v dennom režime. Coming Home/ Leaving home funguje správne, taktiež aj prepínanie svetiel za súmraku, len dažďový senzor nie. V kódovaní som urobil tieto zmeny: Coding RLHS: Byte 0, Bit 1: Rain light fuction active -zapnuté Byte 0, bit 2: Rain closing active - zapnuté Byte 0, bit 3-5: 00 light activation threshold normal Byte 0, bit 6-7: 00 rain sensor function active [standard] Finálne kódovanie RLHS sezora je: 02805D. Coding in BCM 5Q0-937-086-P: Byte 6, Bit 0-1:Light sensor (RP-8N4) installed Byte 7, Bit 5: Light switch with assistance driving light (ADL) installed - zapnuté Finálne kódovanie BCM: 0C000846424702FB47E04000001407080000000000000000000000000000 Za každú radu alebo nápad ktorý mi pomôže s riešením tohto problému budem vďačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Jedna tema o dazdovom uz tu je, zbytocne dalsia Mam poruke iba kodovanie na F3: Modul 09 – Central Electronics - Coding 07 – Long Coding Calculator Byte 6 – Bit 0-1 zvoliť 02 Light sensor installed [PR-8K9+8N6] Byte 13 – Bit 5 – zaškrtnúť (z 0 na 1) - (potvrdiť uloženie) Coding – zvoliť RLHS z menu Long Coding Calculator Byte 0 – Bit 1 Rain Light Function active zrušiť zaškrtnutie (z 1 na 0) - Byte 1-2 – Bit 0-15 zvoliť 185E Model: Skoda Fabia (NJ) / Skoda Rapid (NH) Adaptations 10 Windshield wiper - Regensensor aktivieren zmeniť na activated Assistance light functions-Assistance_lighting_sensitivity_adjustable zmeniť na present To bolo z vymeny svetelneho (+vlhkost) za svetelny+dazdovy (+vlhkost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.