mudra Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka. netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dělá to za jízdy, resp. se zařazenou rychlostí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Dělá to za jízdy, resp. se zařazenou rychlostí? ne kdyz zastavim. rychlost mam mozna zarazenou, to si nejsem jist.vzdycky me to prekvapi a kkdyz dvere otevru znova, tak to neudela. jeste to prubnu za jizdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. omlouvam se A za so? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka.netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy **** Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. **** ty brdo a to niekto u teba z auta vystupuje za jazdy???? ... no pekne ... Editováno: 18. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka.netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy **** Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. **** ty brdo a to niekto u teba z auta vystupuje za jazdy???? ... no pekne ... no to nee, ale pravidelne jedna osoba otevre dvere, opravdu tesne pred zastavenim a to me zmatlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Je lepsi vyskakovat az po zastaveni, hl. kdyz ses vodic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sorry, forek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 dik za radu. A ja se divim, proc sem pokazde tak dobitej, kdyz jdu ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.