Publikováno Leden 16, 200718 r Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka. netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy
Leden 17, 200718 r Autor Dělá to za jízdy, resp. se zařazenou rychlostí? ne kdyz zastavim. rychlost mam mozna zarazenou, to si nejsem jist.vzdycky me to prekvapi a kkdyz dvere otevru znova, tak to neudela. jeste to prubnu za jizdy.
Leden 18, 200718 r Autor Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. omlouvam se A za so?
Leden 18, 200718 r Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka.netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy **** Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. **** ty brdo a to niekto u teba z auta vystupuje za jazdy???? ... no pekne ... Upraveno Leden 18, 200718 r od Tunak
Leden 19, 200718 r Autor Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka.netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy **** Tak jsem na to prisel. Je to kdyz za jizdy otevru dvere. **** ty brdo a to niekto u teba z auta vystupuje za jazdy???? ... no pekne ... no to nee, ale pravidelne jedna osoba otevre dvere, opravdu tesne pred zastavenim a to me zmatlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.