BiGGie73 Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Dobrý den, Zajímám se o kvalitu a zpracování sedadel v K2_2024. V novém voze jsem za 1 den najel cca 600km a nikdy jsem z žádného auta nebyl tak zničený. Nejsem vůbec náročný uživatel vozů a vlastně co je pro mne zásadní tak je to právě comfort jelikož najezdím tisíce km měsíčně a zde jsem bohužel narazil. Sedadlo mi při prvních pár minátach začne připadat jak dřevená lavice ze školy a zároveň mi vyvolává nepříjemnou bolest v bederní oblasti. Zajímá mě, zda má někdo stejný problém a pokud ano, jak jste to řešili? 🙂 (Měřím 195cm) Díky za rady a tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu měřím také 195 cm a nemůžu zatím říct nic špatného na sedadla. Za mě pohodlné, příjemné... jediné s tím zatím lehce bojuju, je poloha za volantem, než najdu tu správnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGie73 Vloženo 8. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 8. Listopadu Dobrý den, Děkuji za příspěvek. Já prostě nevím čím to je. Před tímto modelem jsem měl 3 roky Škoda KaroQ 2020 - style kde jsem se sedačkami byl naprosto spokojený. Doufám že si "zvyknu" jinak teda nevím co budu dělat 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.