Publikováno Listopad 7, 2024Lis 7 Dobrý den, jsem tu nový a potřebuji poradit. Mám škoda Superb 3, 2016 roku, 2.0 TDI. 263425 - air quality sensor Ještě když jedu na dálnici a prepnu na tempomat,tak mi na panelu u něj ukazuje vykřičník a tempomat nefunguje. Poraďte prosím jestli je to něco závažného či ne a popřípadě jak to vyměnit svépomocí. Budu vděčný za každou radu, děkuji.
Listopad 8, 2024Lis 8 Chybové kódy ke svítícím kontrolkám motoru a žhavení řeš v odpovídající motorové sekci. Tak si tam na to vytvoř téma a tady tu část smaž.
Listopad 8, 2024Lis 8 Každý tu byl jednou nový... Snad víš jaké máš auto a motor v něm, ne? https://forum.skodahome.cz/forum/419-motor-20-tdi/
Listopad 8, 2024Lis 8 Air quality sensor hlasi snad kazdy S3 co som kedy mal v rulach. Je to senzor pre klimu, nachadza sa pod celnym oknom pod plastom stieracov na spolujazdcovej strane. Cislo dielu asi 4H0 907 658 D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.