Stanislav1998 Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu Dobrý den, jsem tu nový a potřebuji poradit. Mám škoda Superb 3, 2016 roku, 2.0 TDI. Po nějaké době se mi rozsvítila kontrolka motoru ,dal jsem to na OBD II diagnostiku a ukázalo mi to chybu první svíčky žhavení. Dneska mi v práci auto stálo 2 dny venku a rozsvítila se mi spirálka která začala blikat,po diagnostice mi to ukázalo tyto chyby : P2563 - turbocharger TC 07934 - turbocharger boost control position... Poraďte prosím jestli je to něco závažného či ne a popřípadě jak to vyměnit svépomocí. Budu vděčný za každou radu, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu Jsem ti psal, že v motorové sekci jen chyby k motoru, co ti na tom není jasné? Příspěvek upraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.