Přejít na obsah

Pristrojovka

manco

Doporučené příspěvky

Zdravim, chcel by som poprosit o radu. Snazil som sa z minulych vlakien zistit chybu a odstranit ju, ale nepodarilo sa mi to. V com je problem. Pada mi rucicka rychlomera, ale iba v momente, ked pridavam plyn-teda zrychlujem. Akonahle uvolnim pedal, rucicka vyskoci tam, kde ma. Ked pridavam velmi jemno, nepadne, sem tam vidim, ako aj chce spadnut, ale vzapäti aj vyskocit naspät. Mal som pristrojovku vonku, snazil som sa najst nejake studene spoje, preletoval som, co sa dalo, ale problem trva aj nadalej. Vsetko ostatne fungue ako ma. Este, aby som nezabudol: O1 1.6 74kW r.v.:1999

Dakujem vopred za radu.

Juraj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim, nenajde sa nikto, kto by mi vedel pomoct najst chybu, pripadne dat typ? Manzelka nechce s tym autom jazdit, ked jej tam lieta rucicka, neviem, co jej mam na to povedat. Pravdu povediac, stve to aj mna. Do sevisu nechcem ist, neverim im velmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...