Matej5500 Vloženo 12. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2024 Zdravím, mám problém so svojou octáviou.. pri 50% naštartovaniach motora mi vybieha hláška Monitoring pri cúvani nie je k dispozicíi. Auto bolo včera (11.11.24) v servise nech updatnu software.. v podstate to nepomohlo, pred updatom som mal 4 hlásenia tejto poruchy, teraz mávam 2 hlásenia.. Ked táto hláška vybehne (vačsinou to býva ráno / teda keď auto stojí viac ako tých 6 hodín) tak motor vypnem a po chvilke ho zas naštartujem a hláška zmizne.. takze po opätovnom naštartovaní auta táto hláška zmizne. Avšak takéto štartovania nerobia dobre motoru.. vie mi niekto poradiť, čo môže byť zle? (diagnostika taktiež nič neukázala) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 12. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2024 Měl jsem stejný problém. V servise pořád přehrávali software v různých jednotkách (bez výsledku). Nakonec na pokyn Škody vyměnily baterii (v rámci záruky). Teď je to ve fázi, že hláška se objeví cca 1x za měsíc, ale nezůstane svítit. Po startu se objeví (pípne) a hned zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 15. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2024 (editace) Pravdepodobne slabší akumulátor. Najmä v chladnejších ránach dôjde k poklesu napätia a jednotlivé systémy môžu vyhodiť hlášky. Aký SW updatovali? v MIB? Editováno: 15. Listopad 2024, autor: andrejviper 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2024 Dělá to i po výměně baterie, jen ne v takové míře a hláška zmizí sama. Přehrávali software tuším ve třech různých jednotkách. V jakých mi neřekli, ale v MIB to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Měl by být nový SW pro jednotku parkováků, který to snad konečně definitivně řeší. Byl uvolněn 23. 12. 2024. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.