Přejít na obsah

Skoda Octavia IV 2021 problém s monitoringom pri cúvaní

Matej5500

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém so svojou octáviou.. pri 50% naštartovaniach motora mi vybieha hláška Monitoring pri cúvani nie je k dispozicíi. Auto bolo včera (11.11.24) v servise nech updatnu software.. v podstate to nepomohlo, pred updatom som mal 4 hlásenia tejto poruchy, teraz mávam 2 hlásenia.. Ked táto hláška vybehne (vačsinou to býva ráno / teda keď auto stojí viac ako tých 6 hodín) tak motor vypnem a po chvilke ho zas naštartujem a hláška zmizne.. takze po opätovnom naštartovaní auta táto hláška zmizne. Avšak takéto štartovania nerobia dobre motoru.. vie mi niekto poradiť, čo môže byť zle? (diagnostika taktiež nič neukázala)

FullSizeRender (1).jpg

FullSizeRender.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém. V servise pořád přehrávali software v různých jednotkách (bez výsledku). Nakonec na pokyn Škody vyměnily baterii (v rámci záruky). 

Teď je to ve fázi, že hláška se objeví cca 1x za měsíc, ale nezůstane svítit. Po startu se objeví (pípne) a hned zmizí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...