Drakajs1 Vloženo 15. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2024 Dobrý den, motor mi hlásil chybu prvního nox senzoru. Objednal jsem nový a vyměnil. Při výměně jsem zjistil že byla chyba v prekousnutem kabelu od kuny. Teď mi doma zbyl funkční nox s poškozenou kabeláži. Nehodí se to někomu? Dá se to opravit? Nebo ho mám vyhodit? Motor 2018 140kw . Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jcchytka Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Zdravím chci se zeptat zda máte pořád ten nox senzor? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drakajs1 Vloženo 8. Února Autor Sdílet Vloženo 8. Února Zdravím. Jojo.Stale lezi ve skříni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jcchytka Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Kolik by jste si představoval cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jcchytka Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února (editace) děkuju Editováno: 11. Února, autor: jcchytka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.