Nicolas47 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami (editace) Ahojte, Pred pár dňami som večer sadol do auta, pri naštartovaní nebol žiaden problém, pohol som sa úplne v poriadku. Po pár metroch mi trochu cuklo s autom ale pokračovalo dalej v jazde. Prešiel som možno 200 metrov a pri pridávaní plynu v dvojke som stratil výkon a vzápätí mi vyskočilo že prevodovka je v núdzovom režime, môžete pokračovať v jazde. DSG prestala radiť nepárne stupne, v manuálnom nastavení to neslo taktiež. Skusil som auto odstaviť, vypnúť motor a po chvíli ho zapnúť, ale už pri štarte mi vyskočilo že prevodovka je v núdzovom režime a auto sa rozbiehalo na druhom stupni. Pozreli sme diagnostiku, chybový kód 10697 - P072C. Po zmazaní chyby na diagnostike, auto išlo v poriadku, či už pri plynulej, alebo agresívnej jazde, rovnako v manuálnom režime a aj v automate. Jediná info čo som našiel ohľadom tohto kódu, bola, že treba vymenit mechatroniku, nakoľko to je celkom nákladná výmena, chcel by som sa spýtať, či s tým niekto nemal skúsenosť, či tam nemôže byť zlý iba nejaky senzor alebo pod. Auto octavia 3 2.0tdi 110kw, ročník 2019, najazdených 156k km 7° DSG DQ381 Auto som kúpil pri 147k km, výmena oleja v prevodovke bola robená pri 150k km Editováno: před 6 hodinami, autor: Nicolas47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.