coldric Vloženo 16. Listopadu Sdílet Vloženo 16. Listopadu Zdravím, je možné, že model Selection, datum výroby 10/2024, neumí automaticky ztlumit z dálkových světel? Nebo jen něco dělám blbě? Jsem si tak nějak myslel, že toto už dnes bude standard i u Škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olapino Vloženo 16. Listopadu Sdílet Vloženo 16. Listopadu Auto light assist https://www.skoda-auto.com/services/karoq-videos#auto-light-assist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 17. Listopadu Sdílet Vloženo 17. Listopadu Umí. Je potřeba to mít nastavené v infotainmentu, dále je potřeba mít ovladač světel v poloze "AUTO". Pak už jen páčku d. světel od sebe, rozsvítí se symbol a v příhodných podmínkách se spustí dálková světla. Pokud je to ještě pravda, tak moje ruka byla vždy rychlejší (zejm. při vypínání). Jakmile dálková vypneš, symbol zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coldric Vloženo 17. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 17. Listopadu Pánové děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ollaf Vloženo Sobota v 18:21 Sdílet Vloženo Sobota v 18:21 No nejsem si jistý, že to půjde. Musel bys mít Light Assist a ten v Selection myslím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coldric Vloženo Neděle v 16:46 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 16:46 Tak pánové, ollaf má pravdu, Karoq Selection neumí přepínat dálková/tlumená světla. V infotainmentu položka Light Assist není. Při nastavení ovladače světel do polohy "auto" a následném zapnutí dálkových světel se zobrazí kontrolka dálkových světel bez symbolu "A", tak musím přepínat ručně. Se z té Škodovky fakt picnu. By mě ani ve snu nenapadlo, že tohle nepůjde, pač tohle umí i 3-letý obyčejný Hyundai i30 za poloviční cenu Karoqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo Neděle v 20:21 Sdílet Vloženo Neděle v 20:21 Koukám na ceník a opravdu by mě zajímalo, pod jakou položkou se automatická dálková světla skrývají. Dříve to byla vždy příplatková položka. Teď buď na klasická světla objednat nejdou nebo musí člověk volit matrixy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.