MarekOct2 Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami Dobrý den, mám vylítanou oktávku 1.9 TDI PD, ale 390 000 km, a posledních 14 dní vydává divné zvuky (video níže), ale pouze nad 80km/h (tedy pouze prakticky na 4 a 5), jedině v záběru pod plynem (na volnoběh nebo neutrál nic), a mírně silněji při pravotočivé zatáčce. Auto nevibruje, nechvěje se, žádný jiný projev, jen takový "rurururu" zvuk od motoru nebo kol. Není to nic strašně hlasitého, ale člověk pozná, že je to cizí zvuk. Objevilo se to hned druhý den poté, co jsem přehazoval kola na zimní, auto na heveru, kola "svěšená" (nevím, jaké použít správné slovo). Těžko to bude tou výměnou / jinými koly, když to dělá jen v plném záběru, ale spíš jestli se nemohlo "něco" pohnout s poloosami, klouby, ... Přikládám video: https://photos.app.goo.gl/hDg7QMUBhWcCCxYa8 ... je potřeba ohulit hlasitost, pak je tam vedle zvuku motoru znát takový "rurururu" zvuk, pomalu jako kdyby spíš jen drnčel ten držák s telefonem, ale ne, jde to od motoru. Nejvýraznější je to od 20. sekundy. Když zvuk zmizí, tak jsem sundal nohu z plynu. Poznáte někdo i z tohodle mizerného popisu, o co by mohlo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.