aronovakaterina Vloženo 29. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2024 Dobrý den. Škoda Superb III 2018. Z ničeho nic nefunkční front assist. Čekali jsme na servis, nic v autorizovanem servisu nezjistili. V den kdy jsem si ho vyzvedla ze servisu přestalo fungovat poté i nouzové volání. Dnes tedy opět servis. V řídící jednotce to prý není. Ty jsou prý v pořádku. Tak sli po kabelazi. Ta je prý v pořádku. Udělali kalibraci. To nepomohlo. Čekají teď v servisu na pokyn ze skodovky. Pan říkal ze by to mohla byt hlavní řídící jednotka. Někdo zkušenost ? Jsem zvědavá co ze skodovky napíšou…. Auto jsme kupovali loni u opata , takže s nějakou zárukou máme asi smulu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKEJ Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna Slabá batéria, odpojiť dvojžilovy káblik na minusovom póle, bude odpojení štart stop a bude dobíjať neustále hlášky zmiznú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna u mě to byl podvolantový kroužek, po jeho výměně je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.