Přejít na obsah

Vibrácie, dvojhmotak ?

Saq

Doporučené příspěvky

Ahojte, pred par dnami mi v servise menili polosy + tlmice na prednej naprave a tak isto aj dvojhmotovy zotrvacnik.

skoda superb II , 2.0 Tdi 4x4 dsg, 260,000 km cca

no a k problemu, vsimol som si ze auto sa sprava inak, po vymene spominanych komponentov som cakal nieco ine.

auto pri akceleracii hlacne 4-5-6 stupen nad 1800ot zacina vibrovat ale len do momentu kedy pridavam plyn, ked dam dole nohu resp uberiem necitim to. Ako keby som zrazu isiel po hrubsom asfalte. Samozrejme do servisu sa pojdem spytat co to je, len otazka ci mi viete povedat co to moze byt ?

Editováno: , autor: Saq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bol som v servise s uplne inym problemom, povedal mi ze ten by neriesil lebo to auto sa cele trasie, takze povedal ze polosy treba menit.

plus klepal mi tam dvojhmotak aj pri neutraly tak  ten som dal vymenit, nech sa casom nerozpadne cela prevodovka, Vo fakture nam "poloos prava" vyrobca NTY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...