Daniel. Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Zdravím, předem se omlouvám moderátorům za minulý špatně vložený příspěvek. Psal jsem to v rychlosti. Mám Octavii II 1.9TDI PD 77kw a dneska ráno, kdy byl 1°C venku (čidlo v autě hlásilo -1°C) jsem potřeboval odjet. Nechal jsem naběhnout elektriku a čekal jsem, jak zhasne žhavení. Potom jsem motor točil 6-7 sekund a furt nechtěl nastartovat, pak jsem ho nechal a rozsvítila se na Maxíkovi červená olejnička s nízkým tlakem oleje STOP. Vypnul jsem elektriku a znovu zapnul, kontrolka zhasla a točil jsem znovu, zhruba zase 7 sekund a nastartoval s pomocí plynu. Potom po celou dobu jízdy a i při dalších startech za dnešek kontrolka se ani jednou neukázala. Auto stálo do dneška asi 4 dny v minusových stupních. Auto stojí v mírném kopečku. Měnily se teď žhavící svíčky a dolíval se olej Edge 5W-40. Mám se nějak bát nebo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.