Karel Gbelec Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami Zdravím, Mám Octavii 4 z roku 2023. V nastavení klimatizace kde se zadává automatický výhřev sedačky a volantu po nastartování v závislosti na teplotě, tak mám dva problémy: 1. Obě funkce ukazují vypnuto, přesto se po nastartování teď v zimě zapne vyhřívání volantu. 2. Měnit nastavení intenzity sedačky lze, ale změnit nastavení intenzity volantu nelze. Ať kliknu na jakoukoliv intenzitu, tak se to označí, ale stejně se ukáže vypnuto. Máte s tím někdo prosím zkušenost a jak to řešit? Verzi softwaru mám 1941. Díky všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Asi se jedině zeptat v servisu, oni nejspíš řeknou že je třeba přehrát sw a pak se uvidí... Já s tím taky bojoval, měl jsem to teda zaple, ale nešlo mi nic měnit ani sedadla, ani volant... přestal jsem to řešit, protože už mě nebavilo pořád něco řešit se servisem . Ale mám pocit že po nějaké aktualizaci sw to šlo změnit... od té doby jsem na to nešáhl, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.