Tomas1428 Vloženo 11. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2024 Zdravím, prosím na jakou teplotu hřeje volant když ho pustím naplno ? Přijde mi oproti jiným značkám, že volant nehřeje úplně naplno. Je možné přes diagnostiku zvednout hodnoty vyhřívání např. z 20 na 30 celsia ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 14. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2024 Vyhřívaní je sw omezené, aby nespálilo kapacitní senzory, jako se to stalo pro ročníky 2020-2021. Vyžadovalo (v rámci záruky) výměnu volantu, jinak na displeji zobrazuje hlášení o nedostupnosti Travel Assistu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna @Dare Aha,takze to je vysvetlenie toho,preco sa mi zda,ze mi po vymene noveho volantu kvoli hlaskam o nedostupnosti travel a emergency asistent ten novy volant nehreje tak silno,ako ten povodny.V kodovani som tiez nic ohladne upravy teploty nenasiel,jedine je tam moznost menit parameter short a long klik na tlacitko aktivacie ohrevu volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.