Tomas1428 Vloženo 11. Prosinec 2024 Vloženo 11. Prosinec 2024 Zdravím, prosím na jakou teplotu hřeje volant když ho pustím naplno ? Přijde mi oproti jiným značkám, že volant nehřeje úplně naplno. Je možné přes diagnostiku zvednout hodnoty vyhřívání např. z 20 na 30 celsia ? Děkuji Citovat
Dare Vloženo 14. Prosinec 2024 Vloženo 14. Prosinec 2024 Vyhřívaní je sw omezené, aby nespálilo kapacitní senzory, jako se to stalo pro ročníky 2020-2021. Vyžadovalo (v rámci záruky) výměnu volantu, jinak na displeji zobrazuje hlášení o nedostupnosti Travel Assistu. 1 Citovat
Patrik1971 Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna @Dare Aha,takze to je vysvetlenie toho,preco sa mi zda,ze mi po vymene noveho volantu kvoli hlaskam o nedostupnosti travel a emergency asistent ten novy volant nehreje tak silno,ako ten povodny.V kodovani som tiez nic ohladne upravy teploty nenasiel,jedine je tam moznost menit parameter short a long klik na tlacitko aktivacie ohrevu volantu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.