bazycek Vloženo 12. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2024 Pri nastaveni kessy na otvirani dveri nereaguje. Uz se mi to jednou stalo a z niceho nic pak zacalo opet fungovat. kdyz nastavim otevreni dveri pri priblizeni funguje vzdy,ale tato moznost mi nevyhovuje. Kdyz zmacknu tlačítko na klice tak auto zamyka,ale pokud chci dvere otevrit neodemknou se. Nekdo stejny problem pripadne radu jak na reset ci “opravu”? samotne vypnuti zapnuti kessy problem nevyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrstaM Vloženo 13. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 (editace) Stalo se mi náhodně asi dvakrát to samé co popisujete. Ještě doplním, že zamykat auto šlo klikou, ale odemykat ne. Editováno: 13. Prosinec 2024, autor: MrstaM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 Ano presne tak. Zkusil jsem jine klice (bez mobilu) kvuli signalu ty jedou. Zkusim jeste znovu a pak zkusim vymenit baterii v klici ale nevim, pokud se auto samo otevre pokud se priblizim ( kdyz si to nastavim ) nevidim duvod proc neotvira kdyz zataham za kliku 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phroch Vloženo 13. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 Za kliku se netaha. Priloziz ruku z vnitrni strany kliky pockas az se odemkne a pak zatahnes za kliku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 Přesně tak. Odemyká se tím, že vezmeš za kliku, ale netahá se za ni. Až když se odemkne auto, tak potom jo. Jestliže ani potom otevírání nefunguje, tak zkusit nějakou z dalších klik. Tím se zjistí, jestli je problém v klíčku, klice, atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 Samozrejme spatne sem to napsal. Dnes vse funguje a neselal jsem s tim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato777 Vloženo včera v 12:38 Sdílet Vloženo včera v 12:38 Bohuzel se stala drobna chybka pri objednani novehou auta. Ma nekdo zkusenosti jak dodelat na sueprb4 KESSY? je to stejny postup jak u superb 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo včera v 12:58 Sdílet Vloženo včera v 12:58 Nedodelas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup4KV Vloženo včera v 17:33 Sdílet Vloženo včera v 17:33 V 12. 12. 2024 na 6:49, bazycek napsal: Pri nastaveni kessy na otvirani dveri nereaguje. Uz se mi to jednou stalo a z niceho nic pak zacalo opet fungovat. kdyz nastavim otevreni dveri pri priblizeni funguje vzdy,ale tato moznost mi nevyhovuje. Kdyz zmacknu tlačítko na klice tak auto zamyka,ale pokud chci dvere otevrit neodemknou se. Nekdo stejny problem pripadne radu jak na reset ci “opravu”? samotne vypnuti zapnuti kessy problem nevyresi. Mám to úplně stejně jak popisuješ a už několikrát se mi to stalo. Otevírání/zamykání při přiblížení/oddálení vesměs funguje pravidelně, Kessy dotykem už nikoli a problém je většinou s odemykáním, Žádnou souvislost jsem nevypozoroval. Přikláním se k názoru co už tady někdo ve vlákně napsal " připadá mi, že si ta elektrárna žije vlastním životem". Za mě pokud nám tam "nenalijou" software co bude bez chyb tak budeme neustále něčím překvapováni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo včera v 18:02 Sdílet Vloženo včera v 18:02 Me nefunguje kessy , když auto stojí déle jak den . Tak pak musím odemykat klíčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo včera v 19:05 Autor Sdílet Vloženo včera v 19:05 Predevcirem opet nefungovalo, zkusil jsem vzit hadr a kliku dookola otrit i vnitrek atd. Najednou zase jede, zkuste to take jedtli to ma nejakou spojitost nebo to byla jen haluz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo včera v 20:01 Sdílet Vloženo včera v 20:01 No a nemuze to byt tim, ze mas baterii celkem vybitou? Pak se "deaktivuje" keyless a musis otevrit klicem. Tohle pozoruji u meho S2, odyz mi odchazi autobazerie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phroch Vloženo včera v 21:34 Sdílet Vloženo včera v 21:34 Potvrzuji otreni klik mokrym hadrem a odemikani jede 👍 zrejme to delala sul ze silnice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ86 Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Tiež mi to robí, raz to prestalo keď som umyl auto, potom zase začalo. Teraz jak mrzlo tak nešlo dotykom vobec odomknúť, zamknúť ale vždy a aj kufor na dotyk vačšinou otvoril. Jak sa oteplilo dva dni dozadu zase to ako zázrakom začalo fungovať. Nič som neumýval ani nečistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrstaM Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Dnes několik jízd a tak v polovině případů nešlo odemknout. Zkusil jsem i jiné dveře a vždy to šlo jen vzadu stranou u řidiče. A když to chci po odemknutí vyzkoušet, že zamknu a hned po pár vteřinách odemknu, tak to vždy funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.