Přejít na obsah

Motor naskočí ale hned chcípne

Jakub_Nemec

Doporučené příspěvky

Dobrý den, včera odpoledne jsem přijel z práce, zaparkoval v garáži, ale udělal jsem školáckou chybu - nechal jsem zařazenou 1 a pustil spojku. Auto samozřejmě chcíplo, ale stálo tam kde jsem chtěl, takže jsem neřešil. Každopádně dnes ráno přijdu do auta, snažím se nastartovat, na chvilinku chytne a hned chcípne. Zkusil jsem nastartovat asi 10x za sebou, ale nic. V přiloženém videu ukázka. Na plyn nereaguje. Zkoušel jsem startovat se spojkou i bez, ale žádný rozdíl. Baterie je sice asi čtyři roky stará, ale doteď fungovala výborně. Palivový filtr mám rok starý a tankuji téměř vždy aktivovanou naftu, případně aditiva přidám sám. Nevíte, co by se mohlo dít? Nikdy předtím mi to neudělalo. Nemohl jsem svým slavným včerejším příjezdem něco poničit? Zkušenosti s auty moc nemám. Děkuji za rady. (mám facelift verzi 2 Octavie, 1.6 TDI)

Ještě takový dodatek, na videu mi probliknou světla, ale je to z důvodu, že mám LED, ale Canbus je nějak nechce přijmout, po pár bliknutích je vše v pořádku a za poslední dva roky s tím nebyl problém a podle mě to nemá nic společného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...