Přejít na obsah

Automatické vyhřívání volantu při nízké teplotě

gambaboi

Doporučené příspěvky

Ahojte,

neviem či sa to viac hodí do sub-fóra Elektrika alebo Infotainment, napíšem to sem.

Skúšali ste už niekto nastaviť automatické vyhrievanie volantu a predných sedadiel po naštartovaní na základe nízkej vonkajšej teploty? Klimatizácia -> Nastavenia -> posledné 3 funkcie.

Automatické vyhrievanie volantu sa mi zapne vždy iba na úroveň 1/3 aj keď nastavím 2/3 alebo 3/3. Pri automatickom vyhrievaní sedadiel takýto problém nie je. Tam to funguje korektne.
Skúšal som už resetovať/vypnúť/zapnúť/rôzne kombinácie nastavení ale vyzerá, že je to softvérová chyba.

Môžete to niekto potvrdiť? Prípadne ak ste to ešte neskúšali, tak vyskúšať? Infotainment mám vyaktualizovaný.

Diky.

image.thumb.jpeg.5e6fbd7c01a684c413fea693c0cd0435.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možné to určite je, asi počkáme na ďalšie reakcie. Každopádne diky za feedback.

Auto mám krátko a mínusové teploty ešte poriadne neboli, ale keď nastavím sedadlá na 1/3, tak sa zapnú na 1/3 a keď nastavím na "2" (alebo "3"), tak sa zapnú na "2" (alebo "3") nezávisle od reálnej vonkajšej teploty. 🤷‍♂️

Akurát ten volant sa vždy zapne iba na "1" nezávisle od nastaveného "levelu".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...