gambaboi Vloženo Pondělí v 13:06 Sdílet Vloženo Pondělí v 13:06 Ahojte, neviem či sa to viac hodí do sub-fóra Elektrika alebo Infotainment, napíšem to sem. Skúšali ste už niekto nastaviť automatické vyhrievanie volantu a predných sedadiel po naštartovaní na základe nízkej vonkajšej teploty? Klimatizácia -> Nastavenia -> posledné 3 funkcie. Automatické vyhrievanie volantu sa mi zapne vždy iba na úroveň 1/3 aj keď nastavím 2/3 alebo 3/3. Pri automatickom vyhrievaní sedadiel takýto problém nie je. Tam to funguje korektne. Skúšal som už resetovať/vypnúť/zapnúť/rôzne kombinácie nastavení ale vyzerá, že je to softvérová chyba. Môžete to niekto potvrdiť? Prípadne ak ste to ešte neskúšali, tak vyskúšať? Infotainment mám vyaktualizovaný. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo Pondělí v 13:11 Sdílet Vloženo Pondělí v 13:11 Mam to, a pouzivam. Nevím, jestli je to jen můj "pocit" nebo to tak fakt je, ale prijde mi, ze se to vyhrivani volantu zapina podle toho, jak moc je zima. Nekdy se zapne na "3", nekdy na "1". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambaboi Vloženo Pondělí v 13:20 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 13:20 Možné to určite je, asi počkáme na ďalšie reakcie. Každopádne diky za feedback. Auto mám krátko a mínusové teploty ešte poriadne neboli, ale keď nastavím sedadlá na 1/3, tak sa zapnú na 1/3 a keď nastavím na "2" (alebo "3"), tak sa zapnú na "2" (alebo "3") nezávisle od reálnej vonkajšej teploty. 🤷♂️ Akurát ten volant sa vždy zapne iba na "1" nezávisle od nastaveného "levelu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo Pondělí v 22:32 Sdílet Vloženo Pondělí v 22:32 Take pouzivam a zapina se mi různe. Nekdy na 3 nekdy na 1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wcde Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Mně se zapne na 3/3 (což mám nastavený) nebo vůbec, když je cca více jak 10 stupňů. Asi starší software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.