Leden 28Led 28 Áno, robí mi to tiež 1-2x týždenne v nepravidelných intervaloch. Jazdím každý deň a zatiaľ som v tom nenašiel nejaký pattern.
Leden 29Led 29 Už se mi několikrát sám od sebe vypnul autohold. Nemůžu říct s jistotou, že to souvisí s tímto, ale zatím se mi to tak jeví.
Únor 14Úno 14 Za celou dobu, co mám auto, se mi nic o profilu nezobrazilo. Ale autohold se tak jednou do měsíce "vypne". Zrada.
Únor 17Úno 17 V 29. 1. 2025 na 18:35, kjus napsal: Už se mi několikrát sám od sebe vypnul autohold. Nemůžu říct s jistotou, že to souvisí s tímto, ale zatím se mi to tak jeví. Ten autohold se mně též někdy sám vypne.
Únor 17Úno 17 Ta hláška mně taky chodí. Nedávno mně přišla nová aktualizace do mobilu a od té doby vidím na dálku jaká je vnější teplota u auta. Ale nefunguje to on-line aktuálně, jen je tam teplota a čas, kdy to bylo - čas zaparkování. Zatím nevím jak to zaktualizovat-dostat do režimu on.line.
Únor 28Úno 28 Autor Takze jsem zjistil ze mi to pravidelne aktualizovani nastaveni uzivatele vypina side assist - signalizaci mrtveho uhlu v zrcatkach. 😬
Březen 19Bře 19 Autor Dnes rano systemova aktualizace aplikace: servisni akce 3.2.24 - tyka se to nejake opravy v rozhrani infotainmentu Upraveno Březen 19Bře 19 od rds76
Srpen 4Srp 4 Jen aktualizace navigační databáze: https://forum.skodahome.cz/topic/181967-mapy-google-waze-na-vc-a-head-up-display/page/3/#findComment-2703014
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.