vrbnej Vloženo 18. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2024 (editace) Ahoj, mám Octavii 3 facelift 1.5 TSI a při sešlápnutí plynu něco klepe v motorovém prostoru. Na volnoběh to nedělá. Má někdo s tímhle zkušenosti? Diky Editováno: 26. Prosinec 2024, autor: vrbnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brychta.petr2 Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Zdravím také mám skoda karoq 2019 1.5tsi sportline automat a při pomalé jízdě a rozjezdech jak pracuji s plynovým pedálem tak "podrncává" jak kdyby někde z místa mezi plynovým pedálem a motorem jak kdyby byl někde v nějakém místě povolený. Trošku jak dvě železné tyčky nedotažené k sobě Zrovna jsem dal i do servisu na olej převodovky a rozvody a v servise nic nenašli, vše je prý v pořádku, drnčení jde slyšet s pootevřeným okýnkem Předem děkuji za info, už z toho šílím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna Karoq ma vlastnu sekciu a dokonca o nejakom klepani aj vlastnu temu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.