Leden 6Led 6 Teď ověřeno v kamarádky sice Kamiqu MC (tedy včetně alarmu), nicméně položka na nastavení rovněž chybí, zamykání po rozjezdu aktivní.
Leden 7Led 7 Ak to chceš chceš na trvalo vypnúť choď za niekym čo ma diagnostiku, lebo v tomto Ti autorizovaný servis nepomôže, vôbec nie sú ochotní takéto veci riešit
Leden 7Led 7 Autor před 3 hodinami, ondrix napsal: Ak to chceš chceš na trvalo vypnúť choď za niekym čo ma diagnostiku, lebo v tomto Ti autorizovaný servis nepomôže, vôbec nie sú ochotní takéto veci riešit To je mi jasné, že v autorizáku to řešit nebudou, ale jak už jsem psal, nechci se v tom po dobu záruky s diagnostikou vrtat, aby se mi to pak nějak nevymstilo
Červen 27Čer 27 Já s tím byl kvůli tomu v AS, a řekli mi, že u některé jednotky to jde vypnout přes diagnostiku a u některých ne. A že pokud to půjde, tak to vypnou. Samozřejmě moje zrovna nešla (po FL). Podařilo se to někomu u pofaceliftu nějak deaktivovat?
Červenec 4Čvc 4 Tak v AS mi řekli, že to u mé jednotky zkoušeli deaktivovat, ale nešlo jim to... Je tu někdo kdo má facelift a podařilo se mu to deaktivovat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.