Přejít na obsah

Oneskorené zobrazenie kontroliek a zapnutie svetiel

Richard271

Doporučené příspěvky

Ahoj klubaci, posledné dni som si všimol, že keď otočím kľúčom do druhej polohy tak trvá 3 až 5 sekúnd kym sa zobrazia všetky kontrolky. Bežne to bolo nedávno v momente otovenei kľúča sa zobrazili všetky naraz. Rovnako som si dnes vsimol že ked nastartujem a otočím spínačom svetiel na stretavacie svetlá trvá 5 až 7 sekúnd kým svetlá realne zasvietia. 

Neviem ci to môže súvisieť ale pred pár týždňami som bol v servise meniť výfuk. Po výmene auto stalo vonku asi týždeň kým som si ho prevzal (bol som odcestovany) a nešlo naštartovať kvôli vybitej batérii. Mechanik mi naštartoval cez káble. Skontroloval dobíjanie alternatorom a to bolo okej. Ďalšie dni som naštartoval bez problémov no začal som si všímať to oneskorene zobrazenie kontroliek a teraz aj oneskorené zapnutie svetiel. 

Môže to byť slabou bateriou v kľúči alebo slabou autobatériou ?

Alebo skôr problém s RJ prípadne nejaké relé/poistkou?

(Škoda rapid 2014 1.2 tsi 63 kw.)

Vďaka za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...