olaf Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Kuva to by bylo trochu zaber a pujdeto, uvydíš a příště už to pujde .ja se poprvé taky bál a tet už je to sranda. už to sundáváš dlouho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jo jo dlouho ,každej radí ,že třeba stačí zatlačit panty k sobě a je to ,ale když jsem řek mechanikovi at mi to ukáže tak se mu to nepovedlo .,ještě dotaz ,když chci sundat jen to polstrovaný musim sundat celé víko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Panove nevi nekdo jak rozebrat tu loketku celou ? Resp. potreboval bych spis rozdelat takovej ten uloznej prostor pod vikem pac z tamam se sem tam ozvou nejaky zvuky tak bych nato rad mrknul.Je to tam taky zacvakly podobne jak viko ?.Povedlo se mi sice bez ujmy rozebrat viko (vrzalo ale uz nevrze ) jenze sem tam se nejakej zvuk ozve i tam.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.