tvosi Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Ahoj, nesetkal se někdo se závadou, kdy se za jízdy objevi hláška Teplota spojky je vysoká, vyhledejte servis? Po vypnutí a znovu nastartování auto nic nehlásí, vše plně funkční a bez problémů Servis mi nijak nepomohl, vyměnili čidla ale stejně se náhodně objevuje Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 30. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 Tak to asi chce se pokusit nasimulovat podmínky a s připojenou dignostikou zjistit, co se teda děje ne? Nepíšeš, o jaký druh převodovky se jedná (podle toho se liší spojka). Za starých časů se spálená/prokluzující spojka dala poznat plným plynem při 5. RS. Pokud vylítly otáčky, spojka na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvosi Vloženo 30. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2024 (editace) Je to 2.0TSI Octavia RS, 6MT..pod plynem se chova ok, neprokluzuje Nasimulovat se mi to nepodarilo, je to zcela nahodne, treba mesic nic a pak napr dnes pri akceleraci na dalnici na 6st. Editováno: 30. Prosinec 2024, autor: tvosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Pokud něco, tak bych si tipnul, že se přehřívá něco jiného a ke spojce se to přenese. Ješlě jsem o něčem podobném neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.