Leden 18, 200718 r Souhlas s Bobikem, bouřku v lednu jsem ještě nezažil a pořádnou. Jinak v Mb už vypadá, že to přestává. Doufám
Leden 18, 200718 r Souhlas s Bobikem, bouřku v lednu jsem ještě nezažil a pořádnou. Jinak v Mb už vypadá, že to přestává. Doufám V Praze to taky vypadalo, uz i hlasej, ze to slabne, ale najednou prutrz jako blazen a vitr zase zesilil. Behem peti minut stoji voda kam dohlidnu
Leden 18, 200718 r u nás už je po bouřce, vítr už nelomcuje okny a už ani moc neprší Jojo, uz se to malinko klidni, tlak leti nahoru, teplota dolu, je to za nama http://www.chmi.cz/meteo/oap/oap_milos.html
Leden 18, 200718 r oprava, jen co jsem to odeslal, tak 3 hromy Praze se ta bourka vyhla, sice jenom tesne, ale vyhla, ale prutrz byla brutalni
Leden 19, 200718 r Hmm, tak to mezi 23-01 hod. bylo klidnejsi, tak o polovinu mensi rychlost vetru, ale ted jsou zase slusny poryvy...
Leden 19, 200718 r Vysočina - Humpolec hlásí hodně silnej vítr, sem v práci, občas vykouknu ven a opravdu nic moc
Leden 19, 200718 r Nooo, tak po ty jedny to v Praze zase zacalo foukat a mezi 2-5 hod. to byl opet mazec, usnul sem a okamzite pri poryvech vzhuru, spal sem asi klidne az od nejaky paty hod, kdy to zase prestavalo. Ted uz je to jenom vetrik...
Leden 19, 200718 r tak jsem okoukl baráček a vše o.k., bez úhony přečkáno, teda netopí mi kotel, plyn by byl, ale od včerejšího večera půl desáté nejde proud a před půlhoďkou jsem byl doma a ještě nešel, asi pořídím centrálu
Leden 19, 200718 r tak mi to sundalo jeden hřebenáč ze střechy. To je dobrá bilance. Bylo to slabý. Pamatuju daleko horší věci.
Leden 19, 200718 r Dneska budou o vetru skoro cely Televizni noviny na TV Nova... Dost brutus informace...
Leden 21, 200718 r škody: stromy na zahradě přišly o mnoho větví dům - jedna taška na zemi, ale nikoho to nesere, páč se to stejně požene vo štok garáž - přišli jsme o kus hřebenáče a několik šablon šindele.... v létě to byla nová střecha, v pondělí bude bezplatně opraveno v rámci záruky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.