Petr81 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Souhlas s Bobikem, bouřku v lednu jsem ještě nezažil a pořádnou. Jinak v Mb už vypadá, že to přestává. Doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Souhlas s Bobikem, bouřku v lednu jsem ještě nezažil a pořádnou. Jinak v Mb už vypadá, že to přestává. Doufám V Praze to taky vypadalo, uz i hlasej, ze to slabne, ale najednou prutrz jako blazen a vitr zase zesilil. Behem peti minut stoji voda kam dohlidnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Klid, pouze větříček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 u nás už je po bouřce, vítr už nelomcuje okny a už ani moc neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 oprava, jen co jsem to odeslal, tak 3 hromy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 u nás už je po bouřce, vítr už nelomcuje okny a už ani moc neprší Jojo, uz se to malinko klidni, tlak leti nahoru, teplota dolu, je to za nama http://www.chmi.cz/meteo/oap/oap_milos.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 oprava, jen co jsem to odeslal, tak 3 hromy Praze se ta bourka vyhla, sice jenom tesne, ale vyhla, ale prutrz byla brutalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Hmm, tak to mezi 23-01 hod. bylo klidnejsi, tak o polovinu mensi rychlost vetru, ale ted jsou zase slusny poryvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 je to v pi*i, zas to fičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 je to v pi*i, zas to fičí Jj, je to v pici, fici to jak z prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Vysočina - Humpolec hlásí hodně silnej vítr, sem v práci, občas vykouknu ven a opravdu nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Nooo, tak po ty jedny to v Praze zase zacalo foukat a mezi 2-5 hod. to byl opet mazec, usnul sem a okamzite pri poryvech vzhuru, spal sem asi klidne az od nejaky paty hod, kdy to zase prestavalo. Ted uz je to jenom vetrik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak jsem okoukl baráček a vše o.k., bez úhony přečkáno, teda netopí mi kotel, plyn by byl, ale od včerejšího večera půl desáté nejde proud a před půlhoďkou jsem byl doma a ještě nešel, asi pořídím centrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Myslite ze ten vitr prijde o papiry za neprimerenou rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak mi to sundalo jeden hřebenáč ze střechy. To je dobrá bilance. Bylo to slabý. Pamatuju daleko horší věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Dneska budou o vetru skoro cely Televizni noviny na TV Nova... Dost brutus informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tak teda nevím, kdo stavěl ten posed na takovým krpálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 škody: stromy na zahradě přišly o mnoho větví dům - jedna taška na zemi, ale nikoho to nesere, páč se to stejně požene vo štok garáž - přišli jsme o kus hřebenáče a několik šablon šindele.... v létě to byla nová střecha, v pondělí bude bezplatně opraveno v rámci záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 je to v pi*i, už zas fičí. Zas nám teď pochodujou kontejnery po ulici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.