Hanz 33 Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Zdravím, nejde mi zadní stěrač. Při pátrání po pojistkách jsem v přihrávce vlevo pod volantem našel vypínač,neví někdo k čemu může být? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Hoď sem foto. Auto asi nemáš od začátku? Může to být přepínač na služební/soukromé jízdy od sledování auta přes GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz 33 Vloženo Středa v 10:46 Autor Sdílet Vloženo Středa v 10:46 Díky za odpověď. To by mohlo být,auto mám půl roku a první registrace byla na firmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo Středa v 12:27 Sdílet Vloženo Středa v 12:27 Auto mohlo mít GPS. A třeba i pořád někdo jej může mít na sebe zaregistrované a vidět pohyb. Doporučil bych to propátrat a ujistit se že je vše ohlášené. Nebo to nechat odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.