Jan Lála Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Sníh spadl na opěrku ruky u řidiče a k když jsem ho hned vyštoural pryč, stejně vlhkost vyzkratovala ovládání okénka u řidiče. To se samovolně stahuje dolů a nevrací se. Dá se vytáhnout nějaká elektrická pojistka, aby se okno nedalo ovládat a samo se neotevíralo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Dá, akorát musíš sdělit, jaká je to Fábie. U dvojkové pojistka č. 51, u jedničkové jedna z pojistek 53, 58, 66, u trojkové 5 případně 30, u čtyřkové 33. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Lála Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Pardon. Ale napsal jsem do tagů, že Fabia 2. Takže vytáhnout pojistku 51. Tak ha to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Jojo, bílá 25A, ve spodní řadě osmá zprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Lála Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak bohužel to není 25A, teď jsem to vyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Lála Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Je to 51 levá a 52 pravá. Už je to ok. Děkuji. To myslím úplně vážně. Sám bez dobrého slova bych se do toho nepustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.