zdeny Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ahoj lidičky, potřebuju poradit, co se děje. Mám koktu 2002, 1,6 75kW, najeto 58 tis. Včera při jízdě jsem zjistil, že při opravdu jemném sešlápnutí brzdového pedálu se ozývá od předních kol tlumené pravidelné bouchání, jakmile brzdový pedál sešlápnu na normální brždění tak to přestane. Nemáte s tím nějakou zkušenost! díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Křivý kotouče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) To se jako najednou zkřivily? Jo a kdyby byly křivý tak to poznám na brzdovém pedálu, ten je ale v klidu! Editováno: 19. leden 2007, autor: zdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 buď můžou být třeba zvlněný-brzdils,pak s byl na myčce,z kotoučů se zakouřilo a zvlnily se,,, nebo:já měl rantl na okraji kotouče,desky nedosedají uplně po okraj kotouče a tak se časem na hraně vytvoří rantlík,,,já sundal kolo,hodil jedna a roztočil kolo,pak pilník a přiložil na okraj,ten zbrousil,z obou stran na obou předních kotoučích a bylo po kmitání pak mě ještě napadá,jak jsem měl na bmw vymlácený čepy na př.nápravě,nebo vůli v ložiscích kol tak se to taky rozklepalo,třeba při 130,ale né při brždění ale při jízdě T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 dík za odpověď, spíš to bude ta druhá alternativa, neboť do myčky nejezdím a ani nebudu, jedině ruční mytí, a tu poslední možnost, kterou uvádíš, bych taky vyloučil. kouknu teda na ten rantlík jak řikáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 pomohlo mi to asi na cca10-15tis.km,-brzdím dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 utahni si srouby u kol ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 ked to bucha tak je to silenblok v ramene na prednej naprave je uz utrhly a ten sulok v silenbloku co je tak pri brzdeny bucha o rameno treba vymenit a je pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 luboš on už to snáď za 5 rokov vyriešil..čo myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.