JURO242 Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami Zdravím prosím vas kúpil som octaviu 4 sedan boli na nej 16 ky elektróny a zimne gumy. To by som neriešil to my celkom vyhovuje . Ale otázka je čo kúpiť na leto 17 ky kvôli komfortu alebo 18ky aby auto lepšie vyzeralo. Ďakujem za každú radu, skúsenosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Přesně jak jsi to napsal. 17ky kvůli komfortu a 18ky kvůli vzhledu 🙂 Jde o to, co ti víc vyhovuje. Pokud máš DCC asi 18ky pokud ne, tak já osobně bych do 18tek nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Je to individuálna záležitosť, mám v poradí druhú Octaviu s 18", oba najazdené 175k a nikdy som nemal pocit nekomfortu, keď som šoféroval kolegovo auto na 17" cítil som sa narozdiel od môjho auta dosť neisto v zákrutách. Negatívom je, keď sa trafí väčšia diera na ceste, tým že je na disku obuté menej gumy, auto dostane poriadnu ranu. Aktuálne som konfiguroval nové auto - taktiež na 18". 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Jezdím léto na 18" a zimu na 17". S 18" jsem naprosto v pohodě. O4 má vyšší profil pneu než O3 a pohodlnější podvozek,takže mi přijde, že Octavie 4 na 18" je komfortnější než Octavia 3 na 17". 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURO242 Vloženo před 16 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 16 hodinami No ja teraz jazdím na 205 55 R16 a nemám pocit ze by to plavalo ale to by som musel skúsiť tie 18ky aby som vedel porovnať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURO242 Vloženo před 15 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 15 hodinami Mam na nej najazdené 140k práve že sa mi zdá dot tvrdý podvozok pri prejazde nerovností strpne celé auto a je to dosť počuť v interiéri, alebo to bud uz tlmice kaput ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami Jezdím léto i zimu na 19" a nepříjde mi to vůbec tvrdé. Každý to vnímá jinak a každý ti poradí to, co mu vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami 18" na OIV jsou komfortnější, než když jsem měl 17" na Scale. Nevím, jestli k tomu nepřispívají DCC tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.