AlesK Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna Ahoj, řešil někdo podobné zvuky - rezonance od motoru při akceleraci okolo 1700 a nad 2700 ot/min? Délá to jen při delší jízdě na prohřátém motoru. Je to dost otravné a v servisu na nic nepřišli... 20241024_111617.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna (editace) Reklamovať znovu, alebo zmeniť servis. Toto normálne určite nie je. Ide to z pravej strany? Editováno: 22. Ledna, autor: andrejviper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 22. Ledna Autor Sdílet Vloženo 22. Ledna (editace) Ano, jde to podle mě spíš z pravé strany. Ale problém je, že to dělá jen někdy a jen po delší jízdě, což se v servisu sotva podaří navodit. Moje teorie je volná vložka katalyzátoru, když se výfuk a obal katalyzátoru po delší jízdě pořádně prohřeje, nebo něco jiného na výfuku (DPF). Motor je od začátku více hlučný, než co jsem měl stejný předtím a i než další O4 se stejným motorem a to od začátku, od nového auta. V servisu řeknou, že tam nic nenormálního neslyší, že je to prostě diesel... Editováno: 22. Ledna, autor: AlesK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna Video jsi jim dokládal? Jestli je auto v záruce, měli by minimálně poptat dotaz do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 21. Března Autor Sdílet Vloženo 21. Března Zjistil jsem, že to dělá tenhle plast středového tunelu, nebo něco pod ním. Pokud to vpravo od spolujezdce přimáčknu na konci nohou nebo rukou, tak se vibrace utlumí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.