Přejít na obsah

Nefunkční multifunkční volant

Ondřej Kubíček

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, dnes jsem měnil čtyřramenný volant s multifunkcí za tříramenný... Už když jsem sundal airbag všiml jsem si skřípnuteho kabílku ale celou dobu fungovala. Přendal jsem to a když jsem chtěl vyzkoušet funkčnost, samozřejmě nefungovala, poradí mi někdo ? 

Musí se to po odpojení nějak aktivovat, nebo jak jsem hýbal s tím šedých kabelem tak jsem jí tím poškodil ? Děkuju za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemusi se aktivovat, nevim co je sedy kabel, kazdy model muze mit barevne oznaceni odlisne. kazdopadne pro multifunkci asi bude jedna zila LIN busu (data) a pak zily + a - ostatni jsou airbag klakson atd to te asi ted nezajima. Pokud je problem na napajeni tak nebudou tlacitka ani podsvicene, pokud je problem ciste jen na datech tak podsviceni bude ale tlacitka nebudou reagovat. idealne zkontrolovat vsechny tri zily. Idealne si jeste najdi dilenskou prirucku na svuj model kde najdes ktera barva je co za zilu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...