Ondřej Kubíček Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Zdravím všechny, dnes jsem měnil čtyřramenný volant s multifunkcí za tříramenný... Už když jsem sundal airbag všiml jsem si skřípnuteho kabílku ale celou dobu fungovala. Přendal jsem to a když jsem chtěl vyzkoušet funkčnost, samozřejmě nefungovala, poradí mi někdo ? Musí se to po odpojení nějak aktivovat, nebo jak jsem hýbal s tím šedých kabelem tak jsem jí tím poškodil ? Děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami nemusi se aktivovat, nevim co je sedy kabel, kazdy model muze mit barevne oznaceni odlisne. kazdopadne pro multifunkci asi bude jedna zila LIN busu (data) a pak zily + a - ostatni jsou airbag klakson atd to te asi ted nezajima. Pokud je problem na napajeni tak nebudou tlacitka ani podsvicene, pokud je problem ciste jen na datech tak podsviceni bude ale tlacitka nebudou reagovat. idealne zkontrolovat vsechny tri zily. Idealne si jeste najdi dilenskou prirucku na svuj model kde najdes ktera barva je co za zilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.