Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim panové, cca 3 mesice pozoruji huceni jakokdyby od diferaku.

objevuje se to cca od 80-65 km/hod, kdyz clovek sunda nohu z plynu. je jedno zda v zatacce nebo na rovine

auto je to 4x4 147kw a najeto 51tkm

setkal se s tim uz nekdo? je to opravdu dif nebo nebo nejake jine lozisko

dekuji

Vloženo (editace)

Jestli jsi si jistej, že ti nehučí v klacku, a tak jak to popisuješ, by to i být mohlo, tak mě napadá, že by ti s tím asi pomohl spíš servis. Nezlob se, ale ten popis, to může být cokoliv.

Editováno: , autor: dettektorr
Vloženo

Podobnou zkušenost mám vždy po přezutí letní /zimní sady po vyvážení kol.Dělají to v mém případě těžítka, které nelogicky přesahují hranu disku.Vozidlo je služební a kvalitu pneuservisu neovlivním.Dělá to jen když sundám nohu z plynu a ten rozsah hučení mám každý rok jinde ale je to cca mezi 75-90 km a vždy ten zvuk jde od zadních kol...

Vloženo

No a me treba hucely zimaky vzadu, protoze byly oskakany. Nedriv to hucelo kolem 90 km/h a 120 km/h. Pak uz skoro porad. Vzadu vlevo to bylo huceni jako od spatneho loziska. Nove pneu a je klid.

Vloženo

Před hodinou, bilovec napsal:

Podobnou zkušenost mám vždy po přezutí letní /zimní sady po vyvážení kol.Dělají to v mém případě těžítka, které nelogicky přesahují hranu disku.Vozidlo je služební a kvalitu pneuservisu neovlivním.Dělá to jen když sundám nohu z plynu a ten rozsah hučení mám každý rok jinde ale je to cca mezi 75-90 km a vždy ten zvuk jde od zadních kol...

Slyším poprvé, že by přímo těžítka (asi myslíš závažíčka) dělala nějaký hluk.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...