ronny Vloženo Středa v 09:45 Sdílet Vloženo Středa v 09:45 zdravim panové, cca 3 mesice pozoruji huceni jakokdyby od diferaku. objevuje se to cca od 80-65 km/hod, kdyz clovek sunda nohu z plynu. je jedno zda v zatacce nebo na rovine auto je to 4x4 147kw a najeto 51tkm setkal se s tim uz nekdo? je to opravdu dif nebo nebo nejake jine lozisko dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo Středa v 15:11 Sdílet Vloženo Středa v 15:11 (editace) Jestli jsi si jistej, že ti nehučí v klacku, a tak jak to popisuješ, by to i být mohlo, tak mě napadá, že by ti s tím asi pomohl spíš servis. Nezlob se, ale ten popis, to může být cokoliv. Editováno: Středa v 15:12, autor: dettektorr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bilovec Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami Podobnou zkušenost mám vždy po přezutí letní /zimní sady po vyvážení kol.Dělají to v mém případě těžítka, které nelogicky přesahují hranu disku.Vozidlo je služební a kvalitu pneuservisu neovlivním.Dělá to jen když sundám nohu z plynu a ten rozsah hučení mám každý rok jinde ale je to cca mezi 75-90 km a vždy ten zvuk jde od zadních kol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami No a me treba hucely zimaky vzadu, protoze byly oskakany. Nedriv to hucelo kolem 90 km/h a 120 km/h. Pak uz skoro porad. Vzadu vlevo to bylo huceni jako od spatneho loziska. Nove pneu a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Před hodinou, bilovec napsal: Podobnou zkušenost mám vždy po přezutí letní /zimní sady po vyvážení kol.Dělají to v mém případě těžítka, které nelogicky přesahují hranu disku.Vozidlo je služební a kvalitu pneuservisu neovlivním.Dělá to jen když sundám nohu z plynu a ten rozsah hučení mám každý rok jinde ale je to cca mezi 75-90 km a vždy ten zvuk jde od zadních kol... Slyším poprvé, že by přímo těžítka (asi myslíš závažíčka) dělala nějaký hluk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.