Publikováno Leden 19, 200718 r Zdravím všechny, Chtěl bych se zeptat : mám problém se spojkou u své Octavie II. Jsem ještě v reklamační lhůtě.Jak reklamace probíhá?Jsou závady na spojce rozšířené?
Leden 19, 200718 r ...dosť časté sú problémy so zotrvačníkom, v servise o tom vedia. A treba to riešiť čím skôr, ja som takto jazdil skoto 7t km a museli meniť komplet všetko...
Leden 19, 200718 r ...dosť časté sú problémy so zotrvačníkom, v servise o tom vedia. A treba to riešiť čím skôr, ja som takto jazdil skoto 7t km a museli meniť komplet všetko... som si nevšimol že ma neprihlásilo...
Leden 19, 200718 r Zdravím všechny,Chtěl bych se zeptat : mám problém se spojkou u své Octavie II. Jsem ještě v reklamační lhůtě.Jak reklamace probíhá?Jsou závady na spojce rozšířené? a motor ? Kolik najeto a jak dlouho to máš ? Nechci tě nějak deprimovat,ale reklamace spojky se většinou neuznává. Proto záleží na tom stáří a kilometrech.
Leden 19, 200718 r mám pocit neuznává jak kde a jak komu... co vím, tak někomu uznali reklamaci spojky na nachipovaném autě... jak se ta tvoje závada projevuje? při sešlápnutí plynu na podlahu vibrace kolem 2tis otáček?
Leden 19, 200718 r pokud servis ví, že je auto nachipovaný, tak si reklamaci bere na vlastní triko a takovych moc neni. mě to neuznali a ani jsem se je k tomu nepokoušel přemluvit, udělal jsem na autě úpravu, která se neshoduje se záručníma podmínkama, tak sem to holt cvaknul...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.