stolstav Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Zdravím všechny, Chtěl bych se zeptat : mám problém se spojkou u své Octavie II. Jsem ještě v reklamační lhůtě.Jak reklamace probíhá?Jsou závady na spojce rozšířené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...dosť časté sú problémy so zotrvačníkom, v servise o tom vedia. A treba to riešiť čím skôr, ja som takto jazdil skoto 7t km a museli meniť komplet všetko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...dosť časté sú problémy so zotrvačníkom, v servise o tom vedia. A treba to riešiť čím skôr, ja som takto jazdil skoto 7t km a museli meniť komplet všetko... som si nevšimol že ma neprihlásilo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Zdravím všechny,Chtěl bych se zeptat : mám problém se spojkou u své Octavie II. Jsem ještě v reklamační lhůtě.Jak reklamace probíhá?Jsou závady na spojce rozšířené? a motor ? Kolik najeto a jak dlouho to máš ? Nechci tě nějak deprimovat,ale reklamace spojky se většinou neuznává. Proto záleží na tom stáří a kilometrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 mám pocit neuznává jak kde a jak komu... co vím, tak někomu uznali reklamaci spojky na nachipovaném autě... jak se ta tvoje závada projevuje? při sešlápnutí plynu na podlahu vibrace kolem 2tis otáček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 pokud servis ví, že je auto nachipovaný, tak si reklamaci bere na vlastní triko a takovych moc neni. mě to neuznali a ani jsem se je k tomu nepokoušel přemluvit, udělal jsem na autě úpravu, která se neshoduje se záručníma podmínkama, tak sem to holt cvaknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.