Publikováno Únor 3Úno 3 Ahoj, mám problém s OCT IV. Svítí mi kontrolka motoru a při načtení se zobrazuje kód U0093, vozidlová komunikace, sběrnice 8 bez komunikace. R.v. 11/2020, 2.0 tdi 110kw. Vůz byl už i v autorizovaném servise, ale nepřišli na závadu. Dokázal by někdo pomoci? Díky Vlastik Upraveno Únor 5Úno 5 od Vlastik111
Únor 3Úno 3 Jestli je v motoru komunikační závada, tak je problém někde jinde a do jednotky jednotky se zapíše tenhle kod v návaznosti na tu závadu. Takže někde nějaká závada být musí, kor když svítí kontrolka motoru,
Květen 21Kvě 21 V 3. 2. 2025 na 8:17, Vlastik111 napsal: Ahoj, mám problém s OCT IV. Svítí mi kontrolka motoru a při načtení se zobrazuje kód U0093, vozidlová komunikace, sběrnice 8 bez komunikace. R.v. 11/2020, 2.0 tdi 110kw. Vůz byl už i v autorizovaném servise, ale nepřišli na závadu. Dokázal by někdo pomoci? Díky Vlastik Měly by to být žaluzie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.