Patrik1971 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Mam v aute DMS volbu jazdneho profilu,bez DCC podvozku.Auto ma ambietne podsvietenie 30 farieb,ale pre mna nelogicky usporiadane farby. ECO rezim je modra ikona v MIBcku,modre podsvietenie vo dverach,aj vo virtualnom cocpite Comfort rezim je cervena ikona,v MIB a vo virtualnom cocpite,ale vo dverach je podsvietenie biele Sport rezim je vsetko komplet cervene Individual rezim je vsetko komplet zlte Viem,ze je to viazane na datovu sadu v aute a bude to treba upravit/kodovat,ale nema niekto napad,ako to spravit? Rezim SPORT a INDIVIDUAL je ok,ale chcel by som upravit rezim ECO komplet do zelenej/MIB,VC aj listy vo dverach/ a rezim COMFORT do komplet modrej/MIB,VC aj listy vo dverach/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února No mě to funguje tak, že jak měním jízdní režimy tak se mění barvy. Nebo si vše dám na invidual ..dokonce v režimu co píšeš to funguje tak, že jak přidávám plyn tak se mění intenzita barva. Nicméně Octavia má slabé ambientní osvětlení. Vadí mě, že není v zadních dveřích... V tomto je perfektní Mercedes, tam ty barvy jsou úžasné. Někomu se to nelíbí, ale mně ano. Třeba nový Superb a Kodiaq má jen takovou slabou linku z toho vyloženě šílím. Škoda, že nejde do konfigurátoru si připlatit, aby si z toho člověk udělal kolotoč podle svého gusta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.