CzechJura Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Ahoj, Superb (před FL) mi přes 3 měsíce stál venku na mrazu kvůli nefunkční mechatronice převodovky. Tím, že auto stálo se samozřejmě objevily další problémy. Jedním z nich jsou prosvítající kontrolky na přístrojovce. Například blinkry. Jakmile mám zařazeno D, tak svítí oba dva. Levý slabě, pravý silněji. Pokud zařadím P/N a sundám nohu z brzdy, rozsvítí se klasicky kontrolka, že nestojím na brzdě a s ní zhasne levý blinkr. Na funkci blinkrů to nemá vliv - fungují normálně. Dnes se mi rozsvítila rezerva a s ní slabě prosvítá kontrolka oleje. Kontrolka oleje zároveň bliká, když spustím pravý blinkr. Na levý blinkr nereaguje. Snad jsem to napsal srozumitelně, ale přihrávám pro jistotu fotky a video. IMG_9212.mov Dokázal by mě někdo nasměrovat, po čem jít, případně zda se s tímhle někdo setkal a vyřešil to? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Nestartovali jste to přes kabely nebo nabíječku? Toto se nám stalo když si chlapi spletli + a -. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 6. Února Autor Sdílet Vloženo 6. Února Nene, baterii jsem před startováním vytáhl, nabil a hodil zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.