Přejít na obsah

Parkování - automatické brždění

Doporučené příspěvky

Jak vnímáte asistenty pro parkování ? Teď nemám na mysli automatické zaparkování, ale asistenta brždění pokud hrozí náraz. Za mě je auto příšerně hysterické a nevím, zda je to jen vada u mého auta nebo obecně.

Příklad

Parkuji mezi dvě auta z každé strany minimálně metr couvám krokem ...defakto skoro po milimetru...senzory pípají, žádný souvislý tón. Najednou dupne auto na brzdu. koukám do čeho jsem "narazil" a vzdálenost od aut dostatečná a nemám ani souvislý tón. Je to na betonu, žádná tráva nic. Jindy couvám mám i souvislý tón a auto mě nechá zaparkovat. O parkování podélně na silnici ani nemluvím, jakmile se ke mě přiblíží jakékoli auto z jakékoli strany nemám šanci zaparkovat neustále varování a pak brzda.

Blbé je, že někdy opravdu mohu couvat na 20 cm a jindy mi to bez varování zadupne.

Zkusil jsem i vypnout v menu to automatické brždění ale dělá to i tak, sice méně ale též mi to zaduplo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle popisu je ta intenzita u mě podobná, tudíž to nebude závada jen u tebe. Pokud budeš parkovat přes brzdu a zpomalíš tak časem přijdeš na to, že se dá parkovat blíž než sis myslel ale opravdu záleží na té rychlosti prostě na volnoběh nebo bez zásadního přibrzďování je to auto jak píšeš "hysterické".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...