scorpiczech Vloženo 6. Února Vloženo 6. Února Zdravím, při spojení iPhonu přes Carplay je zobrazení na displeji auta hrozně velké. Veškeré popisky, ikony, mapy.cz, to vše se zobrazuje nepřirozeně veliké. Pokud spojím obyčejnej lowendovej Samsung přes AA, je všechno jak má být. Mám hledat chybu u mě nebo to máte takhle i vy? Pokud máte, napadá někoho, proč tomu tak je? Díky Citovat
rds76 Vloženo 7. Února Vloženo 7. Února co takhle pripojit foto, pro tebe "velke" muze byt pro jineho normalni Citovat
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Února Vloženo 14. Února V 6. 2. 2025 na 20:57, scorpiczech napsal: Zdravím, při spojení iPhonu přes Carplay je zobrazení na displeji auta hrozně velké. Veškeré popisky, ikony, mapy.cz, to vše se zobrazuje nepřirozeně veliké. Pokud spojím obyčejnej lowendovej Samsung přes AA, je všechno jak má být. Mám hledat chybu u mě nebo to máte takhle i vy? Pokud máte, napadá někoho, proč tomu tak je? Díky Máme to tak i my, a je to vlastnost Apple Caru. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.