Superbík 2 Vloženo včera v 13:00 Sdílet Vloženo včera v 13:00 Dobrý den,potřeboval bych se zeptat jestli se to někomu také nestalo co se stalo mě😁mám škoda Superb 2 2.0.tdi motor CFFB 220tis najeto při větším zatočením do práva či doleva při jízdě v serpentinách se tak na 3-4 sekundy ozve takové cvakání s motorového prostoru při menším zatočení neozve se nic stalo se mi to zatím 2x krátce nesetkal se někdo s tím děkuji 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami klouby poloos ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbík 2 Vloženo před 18 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 18 hodinami Je to divné nejdřív jsem si myslel že je to zvuky motoru něco se doporučuje do věčných lovišť ale po průjezdu serpentín se už nic neozvalo ani pri akceleraci nebo při brzdění tak nevím 🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbík 2 Vloženo před 18 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 18 hodinami Divné je že se to ozývá s prostřed auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbík 2 Vloženo před 16 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 16 hodinami Je to takové tlumené cvakání zda se mi to jako uprostřed kdyby to aspoň bylo bouchání tak řeknu třeba silentblok nebo něco povoleného ale je to záhada 😁záhada je to i že to nedělá pořad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.