Přejít na obsah

Škoda fabia I 1.4tdi nízké otáčky

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny! Mám problém s moji fábií, zatím nikdo neví co  s tím. Mám fábii I 1.4tdi 59kW, rok 2007. Najeto 305tis a motor odešel, něco s klikovkou. Jelikož je fábka bez koroze, brzdy starý 14dní, chtěl jsem dát tedy jiný ,,nový,, motor. Sháněli jsme kde se dalo, nakonec mechanik sehnal z ROOMSTRA ten samý, 59Kw. Roomster byl bouraný na zadek, motor jsme tedy vyzkušeli, běžel.  Koupili jsme ho úplně holý a mechanik ho dal do moji fábky a osatní věci, jako turbo, vstřiky, egr atd dal ze starýho původního motoru. Dalo se spousta nových těsnění, spojka, rozvody a další věci.

A teď, kde je problém.  Když startuji motor studený, hned naskočí, ale běží na cca 570 otáček. Cca za 10 sec. naběhne na těch 1000.ot. Pokud je velká zima, tak nastartuju, běží na 570 ot. nechám chvíli běžet, chcípnu a hned druhej start je ok, běží hned na 1tis ot. Tohle se děje jen pokud je zima. Pokud je nad 12 stupňů auto naskočí hned i otáčky. Jak je zima prostě běží na nízké otáčky a buď po chvíli naběhnou otáčky nebo dám druhý start a jede.  Nutno říct, že jak běží na těch 570ot tak nereaguje na plyn vůbec. Diagnostika nic neukazuje, pokud běží na 570 ot. tak vstřiky ukazujou hodnotu 0.

Už byli nápady, že padá nafta, ale auto chytne hned na brnk. Žhavičky nový, vstřiky přetěsněný, sundána hlava jestli je vačka ok.

Moc díky za každej nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...