MartasP5 Vloženo Neděle v 13:33 Sdílet Vloženo Neděle v 13:33 Čus hoši, chci si z estetického hlediska přelakovat rámeček mřížky chladiče a lišty na spodku bočních oken. Oboje mám v chromu, ovce je černá, tudíž chci jít do černé. Jedná se o liftback 3.generace. Jelikož si nechci to auto úplně dodrbat, tak se chci zeptat na radu zkušenějších, zdali už něco podobného dělali a jak je bezpečné s běžným nářadím/bez nářadí tyto části sundat/nandat a jestli to stačí zabrousit a vzít nějakým sprejem na plasty, nebo bude s ohledem na budoucí vzhled toho spreje lepší tyto díly rovnou koupit jako nové v černé a jednoduše vyměnit. Díky a škodě zdar, Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo Neděle v 13:37 Sdílet Vloženo Neděle v 13:37 duplicita, skus pozriet a pokracovat v zalozenej teme mimochodom, pokial viem, minimalne poslednu listu dole nedas. je to ako sucast skla, minimalne na kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasP5 Vloženo Neděle v 15:05 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 15:05 No ale poslední kdo to tam zkoušel, tak dostal akorát tak bídu za to, že řeší zcela opačný problém. Nemyslím si, že by mi tam někdo poradil. Větší smysl mi dává pokračovat v tomto novém vlákně... 🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Neděle v 18:37 Sdílet Vloženo Neděle v 18:37 Jelikož se tady řeší i rámeček masky a celkový dechrom, bude lepší to nechat jako samostatné téma. Jak píše @wirer, zadní část chromové lišty je součástí toho malého panelu skla i u LB. Možná to by se dalo řešit koupí neorigo sady: Nerez chrom lišty spodní hrany oken Škoda Octavia III (spoilercentrum.cz). Tohle pak přelakovat do černé a přelepit komplet původní lišty. Pokud by se ti to přestalo líbit, lehce se můžeš vrátit k origo vzhledu. Rámeček masky bych osobně vyměnil za existující origo řešení: Rámeček přední masky chladiče 5E0853761AF9R (skoda-dily.cz). Při sundávání původního chrom rámečku je vždycky velké riziko, že to plastové zobáčky nedají a prasknou. Na několika autech už jsem tento rámeček měnil a vždycky se to zatím povedlo bez demontáže nárazníku. V dílenské příručce na to postup určitě nebude a je na to potřeba jít opatrně a s citem. O3 má masku pěvně spájenou s nárazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasP5 Vloženo Neděle v 19:09 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 19:09 Díky za info. Ještě mě napadlo, vzít to k nějakým klukům co dělají autofolie a pokud budou ochotni takovou malou zakázku udělat jakž takž za přijatelnou cenu, nechat si to olepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.