PK_98 Vloženo včera v 16:02 Sdílet Vloženo včera v 16:02 Dobrý den všem, již delší dobu jsem si pročítal veškerá možná vlákna na zdejším fóru, na nic obdobného jsem však nenarazil. Doufám tedy, že to zdejším účastníkům a správcům nebude vadit, pokud ano, klidně smažu. Momentálně se nacházím v posledním ročníku vysokoškolského studia, součástí něhož je závěrečná práce zaměřená na Škoda Auto. Pokud máte náladu, chuť, ale i pár minut volného času (max 5), chtěl bych zdejší uživatele fóra tímto poprosit o zpětnou vazbu v krátkém dotazníku. Odpovědi z tohoto dotazníku poslouží pro zpracování závěrečné části mé práce. Veškeré odpovědi jsou zcela anonymní a budou použity JEN pro akademické účely. Bohužel (vzhledem k rozsahu tématu a široké cílové skupině) mi chybí ještě přibližně 330 respondentů, což se doufám díky zdejším uživatelům podaří snížit. Předem děkuji všem zúčastněným a přeji pěkný den https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1k879pUfn18h7D4V-1PEx8j1nw4ufcCr_EVdL6ueAAOloKg/viewform?usp=dialog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo včera v 16:09 Sdílet Vloženo včera v 16:09 Tady je to správné místo. Jen jsem trochu upravil název tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PK_98 Vloženo včera v 16:21 Autor Sdílet Vloženo včera v 16:21 Děkuji, moc mi to pomůže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo včera v 16:50 Sdílet Vloženo včera v 16:50 Zajímavý dotazník. Vyplněno a odesláno. Snad tam s tím Renaultem nebudu moc vyčnívat. 🫣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo včera v 16:53 Sdílet Vloženo včera v 16:53 mas to tam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PK_98 Vloženo včera v 16:55 Autor Sdílet Vloženo včera v 16:55 Děkuji všem, určitě i majitelé jiných značek jsou ok, na každém názoru záleží Musím na základě získaných odpovědi navrhnout optimalizaci současného stavu, tak jsem zvědavý, co se mi podaří posbírat 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo včera v 17:23 Sdílet Vloženo včera v 17:23 Máš to tam, u některých otázek bych potřeboval zaškrtnout 2-3 možnosti😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PK_98 Vloženo včera v 18:00 Autor Sdílet Vloženo včera v 18:00 (editace) Děkuji, u některých je právě záměrně na výběr jen jedna možnost, aby člověk uvedl pro něj tu "TOP" prioritu a taky prevence, aby někteří nezaškrtali vše 😄 Editováno: včera v 18:01, autor: PK_98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo včera v 18:08 Sdílet Vloženo včera v 18:08 Co se zpětné vazby týče, tak bych taky jeden návrh měl. V dotazu o hlavním kritériu při výběru vozu je možnost jiné. V případě výběru této odpovědi, pokud to formulář umožňuje, by nebyla špatná možnost o doplnění konkrétního kritéria formou textového pole. Chápu ale, že tato proměnná by pak v celém průzkumu mohla udělat pořádný a těžko uspořadatelný zmatek. 🤔 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PK_98 Vloženo včera v 18:28 Autor Sdílet Vloženo včera v 18:28 Bohužel to je právě ten důvod Musím to pak nějak vměstnat do grafů a kdyby každý napsal něco jiného, těžko by se to prezentovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.