Přejít na obsah

Prosba o sdílení názoru - dotazník k závěrečné práci

PK_98

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem,

již delší dobu jsem si pročítal veškerá možná vlákna na zdejším fóru, na nic obdobného jsem však nenarazil. Doufám tedy, že to zdejším účastníkům a správcům nebude vadit, pokud ano, klidně smažu.

Momentálně se nacházím v posledním ročníku vysokoškolského studia, součástí něhož je závěrečná práce zaměřená na Škoda Auto. Pokud máte náladu, chuť, ale i pár minut volného času (max 5), chtěl bych zdejší uživatele fóra tímto poprosit o zpětnou vazbu v krátkém dotazníku. Odpovědi z tohoto dotazníku poslouží pro zpracování závěrečné části mé práce. Veškeré odpovědi jsou zcela anonymní a budou použity JEN pro akademické účely. 

Bohužel (vzhledem k rozsahu tématu a široké cílové skupině) mi chybí ještě přibližně 330 respondentů, což se doufám díky zdejším uživatelům podaří snížit. 

Předem děkuji všem zúčastněným a přeji pěkný den

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1k879pUfn18h7D4V-1PEx8j1nw4ufcCr_EVdL6ueAAOloKg/viewform?usp=dialog

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se zpětné vazby týče, tak bych taky jeden návrh měl. V dotazu o hlavním kritériu při výběru vozu je možnost jiné.

V případě výběru této odpovědi, pokud to formulář umožňuje, by nebyla špatná možnost o doplnění konkrétního kritéria formou textového pole.

Chápu ale, že tato proměnná by pak v celém průzkumu mohla udělat pořádný a těžko uspořadatelný zmatek. 🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...