JardicCZ Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února Ahoj, mám Superba 4/2024 a nemůžu dohledat nikde signalizaci připoutání na zadních sedačkách. Musím se vždycky otáčet na děcka dozadu a opticky to zkontrolovat. Dneska jsem četl článek o FL O4 a na jednom obrázku je tam vidět ikonka, kterou nemám. Neřešil už někdo nebo neví jak to zapnout? Pak mám dotaz k lineassist, bez zapnutého travell assist a adaptivního tempomatu to jezdí jako ode zdi ke zdi a nedrží to pruh, s aktivním travellem je to OK. Jde to i nějak bez travellu a ACC? Díky J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února Pokud vim tak line assist te pouze nenecha vyjet z pruhu talze ridis ty a pokud najedes na kraj posle te doprostred. za to travel te drzi hezky uprostred ale musis drzet volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února Téma je o čem? Dostalo jednoznačný název, takže neexistuje důvod tady probírat jiné věci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února před 21 hodinami, JardicCZ napsal: Ahoj, mám Superba 4/2024 a nemůžu dohledat nikde signalizaci připoutání na zadních sedačkách. Musím se vždycky otáčet na děcka dozadu a opticky to zkontrolovat. Dneska jsem četl článek o FL O4 a na jednom obrázku je tam vidět ikonka, kterou nemám. Neřešil už někdo nebo neví jak to zapnout? Pak mám dotaz k lineassist, bez zapnutého travell assist a adaptivního tempomatu to jezdí jako ode zdi ke zdi a nedrží to pruh, s aktivním travellem je to OK. Jde to i nějak bez travellu a ACC? Díky J Ikonky se objeví po zatížení sedaček červené a po zapnutí pásu zezelenají a potom myslím zmiznou. LaK výbava. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 25. Února Autor Sdílet Vloženo 25. Února Mám vzadu dětské sedačky a ikonku autíčka tam nemám vůbec. Každopádně vyzkouším bez nich, jestli se objeví a uvidím. Kontrolovat dospělé nepotřebuju, ale děcka jo. Pak to nedává smysl. Výbava je LaK a tento bezpečnostní prvek by neměl být podmíněný výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 27. Února Sdílet Vloženo 27. Února (editace) Vyzkoušej kde je v sedačkách ten senzor zatížení a autosedačku podlož v tom místě nějakou složenou dekou aby se sepnul a je to. Snímač je i u prostřední sedačky. Editováno: 27. Února, autor: mito7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 3. Března Autor Sdílet Vloženo 3. Března Tak je to tak. Bez dětské sedačky funguje. Zkusím pak se servisem pořešit vyšší citlivost nebo při nejhorším vypodložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.