Publikováno Březen 6Bře 6 Zdravím. Mám S4 L&K - i když by to mělo být naopak, pocitově adaptivní světlá svítí hůř něž v S3. Přijde mi, že výřez je o hodně větší a zbytečně vypíná i pravou stranu. Jak to je prosím u Vás? Díky
Březen 6Bře 6 Ja to vidim spis naopak . Svítí jasněji , vic do stran a kdyz jedu na automat tak mi nepřijde , že by to na pravé straně svítilo nějak špatně . Celkově světla svítí pěkně . Automat reaguje taky dobře .
Březen 6Bře 6 Autor U mě je horší, že by nějaký problém? Celkem mě to se.., často jezdím večer a jsem dost zklamaný.
Březen 6Bře 6 No ja to mam tak, že ze teď se těším na tmu . A hlavně když jsou puštěné dálkové . To je pak jak ve dne
Březen 6Bře 6 Autor U mě, když nejede nic z protisměru anebo přede mnou tak je to ok ale když začne vyřezávat tak je to poměrně velký čtverec. A když na krajnici byl odstavenej kamion tak furt ho osvětloval a vypínal, tak asi 3x za vteřinu.
Březen 6Bře 6 Autor Teď jsem se vrátil - úzká silnice a stejně, jako na ten kamion, blikalo i na dopravní značku. S3 to nedělal Jinak, až na pár detailů, velká spokojenost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.